Rengjøring av BLANCO vasker

BLANCO kjøkkenvasker er produsert for at det daglige vedlikeholdet skal være så enkelt som mulig. Materialer og overflatebehandlinger sørger for den ypperste kvalitet. For at produktene skal opprettholde sin rene og pene overflate i mange år fremover, er det viktig å følge våre anbefalinger for renhold.

Rengjøring av Blanco kjøkkenvasker

Rengjøring av stålvask.

Til daglig renhold, bruk en myk svamp eller mikrofiberklut med vanlig oppvasksåpevann. For å hindre at kalk og annen skitt fester seg til vasken, anbefaler vi å tørke av vasken etter bruk, gjerne med en mikrofiberklut.

For en dypere rens anbefaler vi BLANCO POLISH. Denne gir en skinnende overflate og fjerner små spor av bruk. Middelet hindrer også skitt- og fingermerker og gjør at vannet «preller» av vasken og renner lettere ut av kummen. Ta polish på en våt svamp og poler langsetter stålet, ikke roter. Skyll, og tørk av. Polish kan med fordel benyttes en gang pr måned eller når vasken er ekstra skitten.

Har du kalkflekker i vasken, kan disse fjernes med BLANCO Antikalk. Spray på og la virke i 5 minutter. Skyll og poler med BLANCO Polish.

IKKE BRUK skurepulver, stålull eller klorin i vasken.

Se video for hvordan du gjør ren en stålvasken her.

Her finner du en oversikt over rengjøringsprodukter

Les mer om materialet rustfritt stål.

 

Rengjøring av vask i SILGRANIT PuraDur.

Til daglig renhold, bruk en fuktig mikrofiberklut. Ved vanskelig flekker, benytt den grove siden av en svamp, f.eks. Scotch-Brite og varmt oppvasksåpevann.

Er vasken skitten og matt, benytt BLANCO Activ for fjerning av kalk, kaffe, te, fruktflekker o.l. Dryss en pose pulver i vasken og fyll på med varmt vann (minimum 70°C).  La middelet virke i minium 2 timer eller gjerne natten over. Vask og skyll med våt svamp. Benytt eventuelt den grove siden av en skrubbesvamp. Oppvaskmaskinpulver (uten glansemiddel) gjør også nytten ved ekstra skitten vask. Benytt i såfall samme fremgangsmåte.

IKKE BRUK klorin eller andre sterke kjemikalier i vasken.

Har du en ekstra skitten Silgranit vask? Se vårt rengjøringstips .

Se video for hvordan du gjør ren en Silgranit vask her.

Her finner du en oversikt over rengjøringsprodukter

Les mer om materialet SILGRANIT PuraDur.

 

Rengjøring av keramisk porselensvask

Til daglig renhold, benytt en mikrofiberklut og varmt oppvasksåpevann.

Bruk BLANCO CeraCare for å fjerne vanskelige flekker som metallslitasje, fett og kalk. CeraCare er et biologisk middel som renser, polerer og bevarer i en og samme prosess og benyttes til alle keramiske porselensvasker.

Har du en vask med PuraPlus overflate bør den vedlikeholdes 3-4 ganger i året.  Bruk BLANCO PuraPlus Liquid sett som renser og gjenoppretter PuraPlus overflaten.
Start med «Starter» og påfør litt middel på en klut og gå over vasken i sirkulære bevegelser. Skyll og tørk vasken. Deretter påføres Liquid på et papirtørkle som påføres hele vasken.  Vent 10-15 minutter og poler vasken med en mikrofiberklut til vasken er helt tørr og ren.  Dette vedlikeholdet gjenoppretter Puraplus overflaten og gjør at vannet «preller» av overflaten og skitt hindres i å feste seg.

Se video for hvordan du gjør ren en porselensvask her.

Her finner du en oversikt over rengjøringsprodukter

Les mer om materialet keramisk porselen