BLANCO SILGRANIT – Sterkt. Vakkert. Funksjonelt.

Silgranit er et patentert materiale fra Blanco som er utviklet og gjennomtestet gjennom mer enn 30 år. Materialet er unikt og tilfredsstiller de krav som forventes til hygiene og rengjøringsvennlighet på kjøkkenet. Silgranit er for deg som ønsker en robust vask med flere farge- og kombinasjonsmuligheter i kjøkkenet.

BLANCO PLEON 8
BLANCO PLEON 8

 

Materialvalg_SGR_rengjøring.jpgsla_ut-ekstra-hull

 

 

 

 

 

 

Silgranit er fremstilt av 80% kvartssand og 20% akryliske bindemidler. Materialet er meget sterkt og robust. Overflaten har en finporet, steinaktig karakter og kjennes silkemyk og behagelig å ta på.

Silgranit er antibakteriell og beskytter veksten av hygienisk relaterte bakterier med inntil 98%. Overflaten er smussavvisende og lett å rengjøre.

Silgranit er tilgjengelig i 9 delikate farger tilpasset dagens kjøkkentrender.  Fargene matcher perfekt til BLANCOs sortiment av blandebatterier med Silgranit farger.

Gode grunner til å velge kjøkkenvask i Silgranit:

– Gjennomfarget, falmer ikke
– Tar ikke farge av produkter som kaffe, rødvin etc.
– Motstandsdyktig mot riper
– Varmebestandig i henhold til DIN standard 13310
– Hygienisk og smussavvisende
– Vedlikeholdsvennlig
– Tåler vanlige husholdningssyrer
– Leveres i 9 forskjellige farger

Silgranit og kokende vann
Kjøkkenvasker i Silgranit kan benyttes sammen med blandebatterier som har funksjoner for kokende vann. Silgranit er motstandsdyktig mot vekslende varmt og kaldt vann som tappes ned i kummen uten å få sprekker. Du bør imidlertid unngå konstant rennende, kokende vann på samme sted på vaskens overflate over lengre tid.

 

Blanco Etagon 500-U i Silgranit