Om oss

NIBU AS er en av Norges ledende spesialgrossister innen kjøkken-, møbel- og interiørbeslag til handel og industri. NIBU er offisiell BLANCO partner på det norske markedet og fører kjøkkenvasker, blandebatterier og avfallssystemer.

Nibu_om_oss

Våre produkter selges gjennom kjøkkenbutikker, VVS leverandører, bygg- og jernvareforretninger over hele landet. NIBU er også en betydelig leverandør til produsenter av kjøkken, bad, garderobe og andre innredningsprodukter.

NIBU har siden etableringen i 1972 utviklet et unikt internasjonalt kontaktnett for utvikling og anskaffelse av produkter. Vi har agenturer på flere kjente merkevarer som blant annet Grass hengsler og skuffeskinner, Vauth-Sagel skapinnredninger og Blanco kjøkkenvasker, blandebatterier og avfallssortering.

NIBU har 24 ansatte og er en økonomisk solid bedrift og en trygg, langsiktig samarbeidspartner. NIBU eies av Salix Group AB som er en del av det svenske konsernet Volati AB. Vi har sentral beliggenhet, stort varelager, og gode transportavtaler som sikrer våre kunder rask levering. Vi legger vekt på god service på alle nivåer, hurtige leveringer og gode produktkunnskaper.

NIBU er en grossist og selger ikke direkte til forbruker. Har du spørsmål om våre produkter, er du velkommen til å ta kontakt med oss.

NIBU tar miljøansvar og er medlem av Grønt Punkt Norge som sørger for innsamling og gjenvinning av emballasje.