Tips for valg av blandebatteri

Velger du et BLANCO blandebatteri får du et produkt av høyeste kvalitet i forhold til varighet, hygiene og sikkerhet. I tillegg tilbyr BLANCO unik design og funksjonalitet, fra det tradisjonelle til det mest moderne.

tips_blandebatt_sikkerhetRent vann er viktig for god helse
I Norge har vi tilgang til rent drikkevann rett fra springen. For å sikre rent vann stilles det krav til dokumentasjon av sanitærutstyret. Blandebatterier fra BLANCO er sertifisert og dokumentert og gjennomgår kontinuerlig testing og utvikling. For deg betyr det sikkerhet for at produktet du kjøper vil ha lang levetid og er av den beste tekniske kvalitet. Du kan trygt benytte blandebatterier fra BLANCO.

tips_blandebatt_dusjEnklere rengjøring
Et blandebatteri med uttrekk er den optimale løsningen hvis man jobber mye ved og rundt kjøkkenvasken. Ved å trekke ut dusjhodet blir det lettere å skylle store gjenstander, fylle kjeler, vaser og fremfor alt blir rengjøringen av vasken vesentlig mer effektiv og enklere.

Velg mellom uttrekksdusj (med bryter for valg av dusj eller stråle) eller uttrekkstut (vanlig stråle).

tips_blandebatt_vinduPlassering foran vindu
Skal blandebatteriet monteres foran et vindu som slår innover, er våre modeller med F-versjon løsningen.  Velg mellom modeller som kan senkes ned i benkeplaten (se bilde) eller modeller som kan løftes opp og legges ned i vasken.

 

tips_blandebatt_stopperKontroll funksjon
På utvalgte modeller er stengekran for oppvaskmaskin integrert. Merket med A-versjon.
Ønsker du integrert oppløftsfunksjon får du også det på utvalgte modeller.

 

 

tips_blandebatt_svingBlandebatteri med ulik svingradie
Blandebatterier fra BLANCO finnes i modeller med ulik svingradie. I praksis betyr det at tuten kan dreies fra 100 grader til 360 grader, avhengig av hvilken modell du velger.  Skal blandebatteriet monteres på en kokeøy mellom 2 kummer er en modell med 360 grader svingradie en optimal løsning. Skal det derimot stå mot en bakvegg velger man en modell med mindre svingradie.

tips_blandebatt_kalkKvalitet til minste detalj
Utvalgte modeller med uttrekk leveres med en antikaltfunksjon som forhindrer kalkavsetninger i silen.

Alle uttrekksmodeller leveres med tilbakeslagsventil som hindrer vannet i å renne tilbake til uttrekksslangen.

 

tips_blandebatt_kartusjKvalitet i materialer
BLANCO benytter kun keramiske skiver i kartusjen i alle sine blandebatterier. En keramisk kartusj gjør blandebatteriet lett å betjene og sikrer samtidig lang levetid.

 

 

tips_blandebatt_filterOptimal sikring
Til tross for at vi har rent vann i Norge, vil det forekomme noe smuss og andre partikler i vannet. Dette blir stort sett fanget opp i perlatoren som sitter i tuten på blandebatteriet. For å forhindre skade i kartusjen (keramiske skiver), leveres det med 2 små siler som skal monteres på vannuttaket, en på kaldt- og en på varmvannsuttaket. (se bildeillustrasjon)