Sort kjøkken – sort kjøkkenvask

Sort er en tidløs designtrend som aldri går av moten. Kjøkkenvasker i materialet SILGRANIT matcher trenden perfekt.

Sorte fronter, detaljer i messing matcher perfekt med Subline 700-U i sort og Livia i farge messing børstet.

 

Sort er en trendy farge i den moderne innredning som dekker alle designmuligheter, fra den skarpe kontrasten (se bilde over) til den stilfulle ton-i-tonløsningen. Velg mellom å bruke vasken som kjøkkenets mest iøynefallende midtpunkt eller la den gå i ett med en sort benkeplate.

 

BLANCO AXIA III XL 6S i sort farge.
BLANCO AXIA III XL 6S i sort farge gir en ton-i-ton-effekt mot en sort benkeplate.

 

Den sorte fargen er tilgjengelig i alle SILGRANIT familier og utvalgte blandebatterier i matchende sort SILGRANIT-farge. Ønsker du at silkurven også skal være helt sort, kan den bestilles som tilleggsutstyr eller velg modellen Black Edition.

SILGRANIT er et meget sterkt og robust komposittmateriale som er gjennomfarget med en silkemyk, glatt overflate. Materialet er varmebestandig, motstandsdyktig mot riper og krever minimalt av daglig vedlikehold. SILGRANIT er tilgjengelig i 10 forskjellige farger, inkludert en spesialversjon i fargen betong.

Til våre kjøkkenvasker i SILGRANIT kan du matche et blandebatteri i samme farge som vasken. Ønsker du en kontrast, kan du f.eks. velge en hvit vask og et sort blandebatteri. Utvalget av farger gir deg mulighet til å designe en løsning tilpasset dine ønsker og din stil.

Vask og blandebatteri i Silgranitfarge sort matt.

Ønsker du inspirasjon til ditt nye kjøkken, se produkter og miljøbilder i BLANCO brosjyren.

Ønsker du kontakt med en av våre forhandlere – se forhandleroversikt her