Når alt skal være sort – velg BLACK EDITION.

Det er detaljene som teller. Når alt skal være sort, finnes det nå ferdige pakkeløsninger der alle elementer er i matchende farge. Gjennomført og elegant - BLANCO Black Edition kjøkkenvasker.

BLANCO ETAGON 6 Black edition
BLANCO ETAGON 6 Black Edition

 

Sort er en trendy farge i den moderne innredning som dekker alle designmuligheter, fra den skarpe kontrasten til en stilfull ton-i-ton løsning.

Vasken og blandebatteriet blir kjøkkenet mest iøynefallende midtpunkt om du går for en skarp kontrast. Ønsker du ton-i-ton, velger du farger som går i ett med benkeplaten.

Ønsker du en helt sort kjøkkenvask, er Black Edition modellene et godt valg. Her er vasken, silkurven, overløpet og oppløftshendelen i sort farge. Blandebatteriet BLANCO LINUS-S i farge sort matt matcher perfekt.

BLANCO SUBLINE 500-U Black Edition.

 

Black Edition kommer i 2 varianter:

BLANCO ETAGON 6 Black Edition
Kjøkkenvask for nedfelling i minimum 60 cm benkeskap i Silgranit. Vasken har en profilkant med tilhørende skinne som gir et ekstra nivå i vasken. Skinnen kommer i rustritt stål med sort silkon på kantene. Kum størrelse: 544 x 370 x 220 mm. Leveres med sort InFino kurvventil/silkurv, overløp og hendel i tillegg til rørsett og vannlås.

BLANCO SUBLINE 500-U Black Edition
Kjøkkenvask i Silgranit for underliming i minimum 60 cm benkeskap. Kum størrelse: 500 x 400 x 190 mm. Leveres med sort InFino kurventil/silkurv og overløp i tillegg til rørsett og vannlås.

For kjøp ta kontakt med lokal forhandler.