Sett farge på kjøkkenet

De siste årene har vi sett et tydelig verdiskifte i norske husholdninger. Samvær og medmenneskelighet står sterkere i hverdagslivene våre enn noensinne, og mange er blitt mer opptatt av å leve i nuet heller enn i fremtiden. Disse verdiene har også gitt utslag på kjøkkentrendene.

Folk ønsker i større grad enn tidligere å «stoppe opp og nyte», og tør derfor å være mer personlige i valg av interiør. Mens nøytralt kjøkkeninteriør lenge har vært det trygge valget, velger flere nå å hente elementer av farge inn i kjøkkenene sine. Dette synes vi er en spennende utvikling. I vårt sortiment har vi flere produkter som gir kundene våre muligheten til å skape akkurat det uttrykket de ønsker på kjøkkenet. 

Et kjøkken i dine favorittfarger

Det er mange måter å introdusere litt farger i kjøkkenet på. Lyse og duse farger er et trygt valg for de fleste, som likevel bryter opp mot det mer tradisjonelle hvite, beige eller lys grå. Samtidig er det ingen grunn til å ikke være litt mer vågal hvis du ønsker det. Gult er årets farge, og sies å fremkalle både økt appetitt og godt humør. Det passer utmerket i kjøkkenet. Grønntoner som trekker assosiasjoner mot natur og bærekraft står også sterkt i trendbildet. Her er det mange ulike toner å velge i, slik at du kan gi kjøkkenet et personlig preg med dine favorittfarger.

Skap spennende kombinasjoner

Fordelen når du skal designe ditt eget kjøkken, er at du står helt fritt til å velge hvordan du vil ha det. Det er ingen regler du trenger å forholde deg til, og du kan gjerne leke deg med spennende material- og fargekombinasjoner. Den skandinaviske, minimalistiske designstilen står sterkt i norske hjem, med solide og holdbare materialer som lar oss hente den norske naturen inn i hjemmet. Naturmaterialer og treverk er også perfekt å kombinere med fargede elementer for å oppnå en perfekt harmoni. Fargede skapfronter gjør stort utslag på stemning og hvordan kjøkkenet oppleves. Du kan også velge å bare ha farge på overskapene. Da oppnår du et mer nøytralt uttrykk, men får likevel den gleden farger på kjøkkenet gir.

Sett farge på kjøkkeninteriøret

Det er naturligvis ikke bare vegger og kjøkkenfronter som kan benyttes for å gi kjøkkenet er mer spennende og unikt uttrykk. Hvis du ønsker deg et unikt og personlig preg på kjøkkenet, lar du også kjøkkenvasken og blandebatteriet få andre farger enn tradisjonelt hvitt eller stål. Vi har lenge hatt de stilrene sorte kjøkkenvaskene fra Blanco i vårt sortiment. En sort kjøkkenvask kan utgjøre en kontrast til øvrig kjøkkeninteriør, eller du kan skape en ton-i-ton effekt ved å velge kjøkkenbenk og interiør i lignende nyanser. 

Ved å velge en vask i Silgranit har du muligheten til å velge blant hele ni delikate farger. Silgranit-vaskene kommer i toner av grått, brunt og eggeskall, i tillegg til hvitt og sort. Med mange muligheter kan du velge å matche vasken med fargen på kjøkkenbenken, eller du kan la den bryte opp og skape myke eller skarpere kontraster. Du får selvfølgelig også blandebatteri som står i stil med fargen på vasken.

Les også: «Gi kjøkkenet ditt et personlig preg med en vask i SILGRANIT».

Kjøp våre produkter hos våre forhandlere

Nibu fører et bredt sortiment av smarte vasker og blandebatterier til kjøkkenet, for at du skal kunne skape akkurat det uttrykket du ønsker og samtidig velge blant mye praktisk tilbehør. Produktene våre kan kjøpes hos forhandlere over hele landet. Finn din lokale forhandler her!