Gi kjøkkenet ditt et personlig preg med en vask i SILGRANIT

La vasken bli en del av fargepaletten på kjøkkenet ditt. Utvalget av farger er nøye avstemt med dagens kjøkkentrender.

Blanco Silgranit NIBU

Silgranit er et hardt og robust materiale og du får det i 9 delikate farger. En farget vask gir deg mulighet til å få et helhetlig uttrykk på kjøkkenet ved å matche benkeplate og øvrig innredning. Les mer om Silgranit.

Området rundt vasken er et sentralt punkt i hverdagen. Ved å bruke god tid på planleggingen kan du skape et kjøkken med gode og praktiske løsninger, som sørger for en fornuftig arbeidsflyt på kjøkkenet. Les mer om inspirasjon til kjøkkenoppussing. 

Blanco Silgranit NIBU

Vasken og blandebatteriet blir kjøkkenet mest iøynefallende midtpunkt om du går for en skarp kontrast. Ønsker du ton-i-ton, velger du farger som går i ett med benkeplaten.

Ønsker du en helt sort kjøkkenvask, er Black Edition modellene et godt valg. Her er vasken, silkurven, overløpet og oppløftshendelen i sort farge. Blandebatteriet BLANCO LINUS-S i farge sort matt matcher perfekt.

En optimal arbeidssone får du med riktig tilbehør som skjærefjøl, skylleskål, avrennerbrett samt et funksjonelt blandebatteri og avfallssortering. Ta gjerne en titt på vår brosjyre for å se hele sortimentet av kjøkkenvasker, blandebatterier og avfallssortering fra BLANCO.

Blanco Silgranit NIBU

Våre produkter selges hos en rekke lokale forhandlere

Er du interessert i å kjøpe produkter fra Nibu AS? Våre produkter selges av lokale forhandlere over hele Norge.

Finn din lokale forhandler her!