Skap en praktisk arbeidsplass med BLANCO UNIT

Våtsonen er det mest brukte området på kjøkkenet hvor vi tilbringer ca 60 % av vår arbeidstid. Det er her vi skyller og forbereder råvarer til matlaging og det er her vi tapper vann til drikke og rengjøring. Det er derfor dette området trenger en ekstra omtanke for å sikre en god funksjonalitet når det planlegges et nytt kjøkken. Les mer om våre råd for våtsonen

En BLANCO UNIT består av kjøkkenvask, blandebatteri, avfallssortering og funksjonelt tilbehør. De ulike komponentene er designet for å fungere optimalt sammen. Vask, blandebatteri og tilbehør som f.eks. såpedispenser, skjærefjel og skylleskål er nøye avstemt og tilpasset med tanke på funksjon, fargekombinasjoner og overflatefinish.

En komplett UNIT får du ved å velge en funksjonell løsning for sortering og håndtering av kjøkkenavfall. I sortimentet finner du avfallssystemer som er romslige, lette å rengjøre og som også gir praktisk oppbevaring til andre ting utover avfall. Les mer om avfallssortering.

En god flyt i våtsonen gjør hverdagen på kjøkkenet enklere. Et stilig og helhetlige design får du med på kjøpet om du velger BLANCO UNIT.

 

Ta kontakt med en av våre forhandlere for råd og veiledning om din nye BLANCO UNIT.