Smarte løsninger for avfallssortering

Ved å ha praktiske løsninger for avfallet på kjøkkenet, blir det enklere og mer effektivt å kildesortere. Det blir lettere å holde kjøkkenet rent og du bruker minst mulig tid på kildesortering, men er likevel snill mot miljøet.

Dersom du har et gammelt kjøkken og ikke har tilpasset plass til avfallssortering, tilbyr NIBU løsninger som for eksempel kan henges på skapdører eller integreres i en skuff. Vi har løsningene som passer for ditt kjøkken.

Se vårt sortiment av smarte løsninger når det kommer til avfallssortering.

Avfallsskuff med sortering

NIBU tilbyr avfallssortering for:

 • Skap med hengslede dører:
  monteres på vegg, på skapdør eller i bunnen av skapet, for ulike skapbredder og antall bøtter
 • Skap med en front som trekkes ut:
  monteres i skapsidene for ulike skapbredder og antall bøtter
 • Skuff med en front som trekkes ut:
  monteres i skuffen for ulike skapbredder og antall bøtter
 • Nedfelt i benkeplate
  Avfallsbøtte for nedfelling i benkeplate leveres komplett med lokk
 • Matavfallskvern:
  monteres under vasken der våtorganisk avfall kvernes og skylles ut i avløpet.

Den mest populære løsningen

NIBU har mange geniale løsninger på måter å kunne montere beholdere til avfallssortering, men den mest populære løsningen er avfallssortering for montering i bunn av skap. Disse løsningene får man også til eldre kjøkken. Så lenge du har et vaskeskap kan du få montert inn en avfallssorterer.

Les mer om avfallssortering for skap, og se produktoversikt her.

Avfallssystem for papir

Avfallssortererne passer alle

Avfallssortererne passer i ethvert hjem og sted hvor søppel tømmes. De passer til både privatpersoner og for bedrifter som ønsker å ta et tydeligere miljøansvar. Mange av våre løsninger kan kjøpes hos byggevareforhandlere som blant annet MAXBO, XL-Bygg og Byggmakker.

Usikker på hvor din nærmeste forhandler er? Se oversikten over forhandlere her.

Spar tid med et godt avfallssystem

Med et tilpasset system som dekker familiens behov unngår du å måtte gå ut med søpla hver dag fordi du har en litt for liten søppelkasse. Du unngår også at matavfallet blir liggende for lenge, hvilket kan være et problem dersom du har for stor søppelkasse. Med riktig antall og størrelser på bøttene vil du spare tid i hverdagen.

Er du i tvil om hvilken sorteringsløsning som er den beste i din husstand? Kontakt oss så hjelper vi deg med å finne den rette.