Praktisk innredning for smale skap

Når man innreder et kjøkken og har plassert inn oppvaskbenk, oppvaskmaskin og komfyr etc. ender man ofte opp med et gjenværende breddemål på 20 - 30 cm til vegg. Å innrede så smale skap på en funksjonell måte kan være en utfordring.  Til slike smale skap har Nibu tre smarte produkter som man kan trekke ut for å få full tilgang og oversikt.

Enkel tilgang og full oversikt over skapets innhold

Når man sitter igjen med en så liten bredde, blir det ofte plassert inn smale skap med to faste hyller som innredning. Slike benkeskap er ofte vanskelige å utnytte optimalt. Skapene er trange og det er vanskelig å få oversikt over hva som står innerst i skapet. Da er det langt mer praktisk med en uttrekkbar innredning. Ikke bare får man full tilgang til det som står innerst, men man får også utnyttet skapet og plassen optimalt.

Nibu har følgende løsninger med uttrekk til smale skap:

Sub Slim for kjøkkenets smaleste nisjer

Med Sub Slim benkeskapsuttrekk kommer selv de smaleste nisjene i kjøkkenet til nytte, og du får en fast plass til artikler som kjøkkenhåndklær eller stekebrett. Sub Slim kommer med fulluttrekk, demping og frontfeste. Innredningen passer for 90° benkeskap med bredde helt ned til 15 cm, men kan også brukes i 20 cm skap.

Velg mellom følgende smarte løsninger:

  • Benkeskapsuttrekk med holder for stekebrett i krom eller lavagrå
  • Benkeskapsuttrekk med håndkleholder og 1 stk. hylle i krom eller lavagrå
  • Benkeskapsuttrekk med 2 stk. hyller i krom eller lavagrå

Se vårt utvalg av SubSlim benkeskapsuttrekk her.

Sub Side for praktisk og oversiktlig oppbevaring

Sub Side er en enkel og praktisk oppbevaringsløsning som gir deg maksimalt utbytte av lagringsplassen på kjøkkenet, og samtidig kommer med et stilrent design. Også Sub Side leveres komplett med fulluttrekk, demping og frontfeste. Du velger mellom bredde på 20 cm, 30 cm og 40 cm, og to forskjellige hyllevarianter:

Se alle de ulike Sub Side skaputtrekkene her.

</ p>

Bedre arbeidsflyt og et mer velfungerende kjøkken

Det er mange grunner til å velge produkter fra Nibu når du skal renovere eller fornye kjøkkenet. Kjøkkenet er for veldig mange hjemmets midtpunkt, og det er derfor viktig med praktiske og funksjonelle løsninger som også passer med stilen i boligen. Når det gjelder kjøkkeninnredning, finnes det i dag en rekke smarte løsninger og produkter for deg som er opptatt av god arbeidsflyt og et mer velfungerende kjøkken.

Les også: «Skap en fornuftig arbeidsflyt på kjøkkenet».

Er du interessert i å kjøpe produkter fra Nibu? Våre produkter selges av lokale forhandlere over hele Norge. Finn din lokale forhandler her!