Hva er en BLANCO UNIT?

En BLANCO UNIT er alt du trenger for en sømløs, fullintegrert løsning for våtsonen på kjøkkenet. Designet for å gjøre hverdagslivet enklere.

En BLANCO UNIT består av vask, blandebatteri, avfallssortering og funksjonelt tilbehør. Alt du trenger av vann, forberedelse til matlaging og rengjøring, samlet på ett sted.

Våtsonen spiller en viktig rolle på for daglige gjøremål på kjøkkenet. Valg av riktige produkter til de ulike oppgavene som skal løses er viktig for at arbeidsflyten skal gå så enkelt som mulig.

De ulike komponentene som inngår i BLANCO UNIT er designet for å fungere optimalt sammen med tanke på funksjon, fargekombinasjoner og overflatefinish.

Det er utallige muligheter for individueller løsninger av en BLANCO UNIT når det kommer til design og funksjonelle preferanser. Nedenfor finner du våre tips for hva du bør tenke på når du skal velge din Blanco unit.

 

En BLANCO UNIT starter med vasken

Det er sterke trender innen kjøkkendesign for ulike vaske-stiler, men valg av vask bør baseres på hvordan den skal brukes.

Det er mange alternativer å tenke på: enkelt kum eller dobbel, med eller uten avrennerfelt, undermontert, innfelt eller flush-montert, Silgranit, rustfritt stål eller keramisk porselen.

Med så mange gode alternativer kan det være lurt å ta noen minutter for å vurdere behov og prioriteringer.

 

 

 

drink.  Blandebatteri – stiler og funksjoner

Våre blandebatterier er funksjonelle og enkle å bruke. Utvalget av design og utførelser er bredt og har nyttige funksjoner som f.eks. uttrekkbart dusjhode og montering foran et innadslående vindu.

Vurder hvilken stil som passer til kjøkkendesignet og som tilfredstiller de daglige gjøremål på kjøkkenet. Utvalget av farger gjør det mulig å matche vask og benkeplate. Husk å sjekke høyde og bredde på blandebatteriet. Det vil sikre at det er tilstrekkelig klaring over blandebatteriet og at det er riktig størrelse i forhold til vasken.​

prep.  Enklere hverdag med funksjonelt tilbehør

Finn det riktige tilbehøret som støtter behovet for funksjonalitet og hvordan våtsonen skal brukes.

Optimaliser vaskesonen med en matchende såpedispenser,
et skjærebrett som kan plasseres over vasken eller en
sammenleggbar rist og skap en sømløs arbeidsflyt.

Tilbehør hjelper deg med å tilpasse en BLANCO UNIT for å møte spesifikke behov.

 
 

clean.  Utnytt plassen i vaskeskapet

Kombinasjonen av en BLANCO kjøkkenvask og blandebatteri har fordeler som vil vare livet ut, men for å få mest mulig ut av vaskeskapet, må det organiseres!

Vaskeskapet har et stort potensiale for en god arbeidsflyt ved å plassere rengjøringsmidler og avfallsbøtter organisert og lett tilgjengelig. Det gir en ren, fleksibel løsning – akkurat der det trengs!

 

 

 

Les mer om BLANCO UNIT arbeidsstasjon

La deg inspirere i katalogen til BLANCO