Ulike løsninger for kildesortering

Kildesortering er nødvendig for å skille avfallet som kan brukes på nytt fra det som må kastes. Samtidig sikrer man at de tingene som er farlig for miljøet blir håndtert på en forsvarlig måte. I tillegg sparer man mye energi og ressurser ved å kildesortere. Her følger en oversikt over ulike løsninger som leveres av NIBU.

avfall_skap_meny.jpgSKAP

Avfallssorterer for montering i bunn eller skrogsiden i et benkeskap, f.eks. under vasken. Ulike varianter finnes avhengig av behov.

Se produktoversikt.

 

avfall_skuff_meny.jpgSKUFF

Avfallssorterer for montering i bunnen av en skuff eller på reiling/skuffesiden. Leveres i ulike bredder og dybder.

Se produktoversikt.

 

avfall_integrert_meny.jpgINTEGRERT LØSNING

Avfallssorterer monteres i begge skrogsider i et skap. Møbeldøren monteres på rammen som trekkes ut. Dette er solide løsninger med kulelagerskinner, fulluttrekk og demping. Topplaten fungerer som lokk og hylle. Enkelte modeller har også mulighet for separat skuff i toppen for oppbevaring av rengjøringsartikler o.l.

Se produktoversikt.

avfall_nedfelling_meny.jpgNEDFELLING I BENKEPLATE

Søppelbøtte som felles ned i en benkeplate. Kan plan/flushlimes (BLANCO SOLON) eller felles ned avhengig av materialet i benkeplaten. En elegant og praktisk løsning.

Se produktoversikt.

 

avfall_frittstående_meny.jpgFRITTSTÅENDE BØTTER

Søppelbøtter med pedalåpner, leveres i flere farger.

Se produktoversikt.

 

avfall_matavfallskverner_meny.jpgMATAVFALLSKVERN

Monteres i sluket under kjøkkenvasken. Matavfallet males opp til ørsmå partikler som skylles ut og føres gjennom eksisterende røropplegg til septiktank eller renseanlegg. Leveres i ulike størrelser avhengig av behov.

Se mer informasjon og produktoversikt.