Vi lanserer nytt sortiment på LED-belysning!

Fra den tyske leverandøren, HERA lanserer vi nå en serie med intelligent og funksjonell belysning. I sortimentet inngår blant annet lamper som kan justers i fargetemperatur fra godt arbeidslys til lunt stemingslys i en og samme lyskilde.

NIBU introduserer et nytt sortiment på LED-belysning fra HERA.

Belysningen i et rom har ofte flere funksjoner, fra det rent praktiske til å skape den rette stemningen og komplementere interiøret. På kjøkkenet vil vi eksempelvis ha godt arbeidslys over benken og platetoppen, men også mykere og mer behagelige lyskilder når kjøkkenet skal brukes til hygge og samvær. Belysning har også innvirkning på hvordan fargene i et rom oppleves.

I et rom med mange bruksområder er det viktig å tenke allsidige løsninger og kvalitet. Fra den tyske leverandøren Hera, lanserer vi en serie med intelligent og funksjonell belysning. Serien inneholder lyskilder som ikke bare lar deg dimme lysstyrken, men også justere fargetemperaturen. Flere av lyskildene kan justeres fra 2700 – 5000 K. Det betyr at du får både arbeidslys og stemningslys i en og samme lyskilde. Belysningen har utmerket fargegjengivelse og et enkelt og stilrent design. Hera belysning er en lukket løsning som kan monteres av alle og hvor man ikke trenger en elektriker. Du trenger kun en tilgjengelig stikkontakt.

Se hele sortimentet i vår nye produkt-katalog.

For pris- og kjøpsinformasjon, ta kontakt med lokal forhandler.