Smarte løsninger med NIBU

Planlegger du å pusse opp kjøkkenet med ønske om nye og smarte løsninger? Hos NIBU får du smarte løsninger som gir god oversikt og full kontroll på kjøkkenet.

Under planleggingsfasen av et nytt kjøkken er det mange ting å ta hensyn til. Å utnytte plassen med smarte kjøkkenløsninger gir deg mer plass og orden. NIBU har en rekke smarte løsninger til ditt kjøkken. Noen av de praktiske løsningene vi har er karuseller for hjørneskap, benkeskapsuttrekk og hjørneskapsuttrekk med en rekke forskjellige utførelser. Gode kjøkkenløsninger gjør med en gang hverdagen enklere.

De populære hjørneskapene er både praktiske og elegante, og gir optimal utnyttelse av plassen på kjøkkenet. Hjørneskap er ideelt til både små, mellomstore og store kjøkken. De smarte hjørneskapene gir mulighet for praktisk og lett tilgjengelig oppbevaring av for eksempel kasseroller, gryter og stekepanner. Du kan også oppbevare fat og skåler eller andre gjenstander. Lett tilgjengelige oppbevaring sikrer også god funksjonalitet i hverdagen.

Se brukervideo for FLEX CORNER Planero her eller klikk på bildet over.

NIBU har en rekke gode løsninger til ditt kjøkken.

Vi leverer blant annet:

  • Hjørneskapsuttrekk der hyllene kommer helt ut av skapet
  • Høyskapsuttrekk med hyller som trekkes ut for bedre oversikt
  • Høyskapsuttrekk med hyller på dør og inne i skapet for god utnyttelse av skapene
  • Høyskapsuttrekk for skap med bredde 30–60 cm
  • Benkeskapsuttrekk for skap med bredde 15–40 cm til oppbevaring av for eksempel stekebrett, tørkehåndklær, vaskemiddel.
  • Beslag for montering av hylle for oppbevaring av kjøkkenmaskin. Hyllen trekkes ut og opp til benkeplate når den er i bruk
  • Bestikkinnlegg til skuffer som gir god orden og oversikt
  • Avfallssortering for skap, skuff og benkeplate samt matavfallskvern for montering i vasken
  • El-kontakter – smarte og elegante løsninger for ekstra stikkontakter og USB-stikk. Monteres i benkeplate, på vegg eller i skap.

Se hele sortimentet av skapinnredninger her.

Kvalitet som varer

NIBU er en av Norges ledende spesialgrossister innen kjøkken-, møbel- og interiørbeslag til handel og industri. Vi selger direkte til kjøkkenbutikker, VVS-leverandører, bygg- og jernvareforretninger. Ønsker du som privatkunde produkter av god kvalitet kan du spørre etter NIBU sine produkter hos din forhandler og rørlegger. Våre produkter kan også kjøpes via lokale kjøkkenforhandlere. Ta gjerne en titt i vår nettbutikk for å se hvilke kjøkkenartikler du kan bestille hjem på døren.

Trenger du noen gode råd eller ideer på hvordan du kan få et smartere kjøkken? Kontakt din lokale forhandler her.