NIBU leverer kvalitetsprodukter til Kjøkken Huset AS

Bjørn Biltvedt er daglig leder i Kjøkken Huset AS. Han er også selger i butikken sammen med de andre ansatte. Kjøkken Huset selger garderobe- og kjøkkeninnredning, og leverer produkter fra NIBU. 

Trykk her for å se Kjøkken Huset sine tjenester og produkter. 

Kjøkken Huset selger for det meste vasker, blandebatterier, håndtak og knotter levert av NIBU. Det finnes mange valgmuligheter og hva folk ønsker seg endrer seg raskt. Biltvedt forteller om hvilke trender de ser på Mysen i valg av innredning og produkter. 

– Hos oss kjøper kunder litt mer tradisjonelle kjøkken, og ikke like mye enkle og minimalistiske innredninger. Trenden vi ser nå er at det kjøpes mye kjøkkeninnredning i eik, enten behandlet med beis eller maling. Det vi selger av innredning i eik har både slette og profilerte fronter, forteller Biltvedt.

Vil du vite mer om NIBU og hva vi leverer? Trykk her for å se våre produkter og tjenester.

Kjøkkenløsning: Huseby Signatur, modell Vinaigrette.


Nye trender 

Hos Kjøkken Huset på Mysen ser de også distinkte trender i valg av farger og materialer.

– Vi ser som sagt at eik er et populært valg av materiale. Når det gjelder farger ser vi at kundene går vekk fra det hvite, og over til fargenyanser i grått og brunt. Vi har også begynt levere kjøkkeninnredning i rød- og blåfarger. Det selger vi mye av for tiden. Det selges mer farger enn på mange år, for det har lenge gått mye i hvitt. Det selges også en del sorte kjøkken, forklarer daglig leder Biltvedt.

Kjøkken Huset selger for det meste hvitevarer fra Miele, AEG og Electrolux. Kundenes valg av hvitevarer har også vist en spesifikk trend i det siste, ifølge Biltvedt.

– Vi ser at vi selger en del sorte hvitevarer, som matcher innredningen. Kundene legger også mer og mer penger i investeringen i hvitevarer. Det er blitt mer fokus rettet mot hvilke muligheter som ligger i valg av hvitevarer, slik at man får akkurat det man ønsker seg av egenskaper og god kvalitet på produktet. 

Biltvedt ser også at det er spesifikke trender i valg av vasker og blandebatterier. Kundene på Mysen velger ofte vasker i Silgranit fra BLANCO, som kan fås i et stort utvalg av farger. Vaskene fra BLANCO leveres til Kjøkken Huset fra NIBU. 

– Det er veldig godt utvalg i vaskene fra BLANCO, og variasjon i modellene. Du kan også få blandebatterier som passer til vasken du ønsker. Vi selger mye vasker og blandebatterier i grått, sier Biltvedt.

Se alle kjøkkenvasker som leveres av NIBU her.

Kvalitet på levering, montering og produkter

Ifølge Biltvedt har Kjøkken Huset gjort det bra i dagens marked fordi de har bygget opp en variert kundeportefølje, hvor de kan levere et bredt utvalg produkter både til privat- og prosjektkunder.

– Det er godt å ha både privat- og prosjektkunder, for når det er lite salg til private har vi jevnlig arbeid å utføre for våre prosjektkunder. 

Biltvedt understreker også at Kjøkken Huset sitt fokus på å ha få leverandører med god kvalitet også har lønnet seg, og har bidratt til deres gode resultater.

– Våre montører er også veldig dyktige. Dette er viktig for både oss og kundene, sier Biltvedt. 

Positivt samarbeid med NIBU

Biltvedt har bare gode ting å si om leverandøren NIBU. Han påpeker at om kunder velger Kjøkken Huset og produkter levert fra NIBU, så er de sikret å få god kvalitet, samt skikkelig montering til riktig tid. 

– NIBU er veldig gode på levering. Produktene kommer når de skal og er det noe feil så gjør de alt de kan for å rette opp i det. De er hyggelige folk, og du kan alltid ringe dem for å få hjelp eller råd hvis du trenger det. Det er ikke alle firma i dag som du kan ha en sånn kontakt med. NIBU har også fagpersoner på det de leverer. Hvis vi har kunder som må reparere eller skifte ut deler på et produkt, for eksempel blandebatteri, kan vi ringe noen fra NIBU som kan alt om dette. Da blir saken løst fort, avslutter Biltvedt. 

Trenger du produkter og tjenester innen kjøkkeninnredning? Ta kontakt med oss på nibu.no her, eller kontakt Kjøkken Huset AS hvis du befinner deg ved Mysen.