NIBU Hyllesystem – åpne hyller på kjøkkenet for et luftig uttrykk

Gi ditt kjøkken et nytt liv med åpne hylleløsninger.

Få et nytt kjøkken med åpne hylleløsninger

En stadig økende trend innen kjøkkeninnredning er å erstatte de tradisjonelle overskapene med åpne hylleløsninger. Noe av årsaken til dette er at kjøkkenet har endret sin rolle fra å være et rom forbeholdt matlaging, til å være et sosialt samlingspunkt, der både matlaging, samvær og koselige måltider foregår. I takt med denne utviklingen har også kjøkkeninnredningen forandret seg, og vi er mer opptatt enn noen gang av å innrede rom som legger til rette for en koselig og varm atmosfære, der vår personlighet og stil skinner igjennom.

Skap en atmosfære

Ved å bytte de tradisjonelle overskapene med hyller, vil kjøkkenet ditt få et mer luftig og personlig uttrykk. Det kan oppleves større og mer romslig samt at  det bidrar til å endre atmosfæren i rommet. Hva med å plassere friske urter eller planter i de åpne hylleløsningene? Mulighetene er mange, og det er kun fantasien som setter begrensninger.

Praktiske løsninger med stil og personlighet

Med åpne hylleløsninger er de tingene du bruker ofte, som glass eller kjøkkenutstyr, alltid er lett tilgjengelige. Samtidig får du muligheten til å vise frem din personlige stil ved å blande dekorasjoner og dine favorittgjenstander sammen med kjøkkenutstyret.

Sett sammen ditt drømmekjøkken

Med NIBU Hyllesystem kan du tilpasse hyllene etter dine ønsker. Veggene og hyllene kan kappes, og hylleplatene kan justeres til den høyden du ønsker. Dette gir deg frihet til å organisere kjøkkenet ditt slik du vil. NIBU Hyllesystem kommer i forskjellige moduler som gir deg fleksibilitet i monteringen og mulighet til å utnytte plassen optimalt. Dette er ideelt for å vise frem kjøkkenutstyr eller dekorative elementer.

Hyllesystem for alle rom

NIBU Hyllesystem er en elegant og funksjonell løsning som passer i flere rom. Hva med åpne hylleløsninger i stuen eller på badet? NIBU Hyllesystem er produsert i holdbart aluminium med en eloksert overflate i elegant sort farge. Det er ikke bare vakkert å se på, men det er også veldig funksjonelt. Utforsk de forskjellige måtene du kan integrere NIBU Hyllesystem for å skape organiserte og stilfulle miljøer. Gi stuen eller badet et helt nytt uttrykk ved å dra nytte av hyllesystemets flotte design og holdbare materialer.

Gi kjøkkenet nytt liv med NIBU Hyllesystem 

Enten du er en trendsetter innen interiørdesign eller bare ønsker å oppgradere ditt kjøkken til et mer åpent og moderne rom, er NIBU Hyllesystem den ideelle løsningen. Utforsk de nyeste trendene innen kjøkkeninnredning, og erstatt overskapene med åpne hyllesystemer fra NIBU for å skape et luftig og stilfullt kjøkken som vil imponere deg og dine gjester.

Se vårt produktsortiment eller vår folder for NIBU Hyllesystem med produktoversikt og veil. utsalgspriser.

For prisforespørsel og bestilling – ta kontakt med din lokale forhandler.