NIBU – Din grossist innen kjøkken- og interiørbeslag

NIBU er en av Norges ledende spesialgrossister innen kjøkken-, møbel- og interiørbeslag til handel og industri. NIBU er offisiell BLANCO-representant av kjøkkenvasker, blandebatterier og avfallssystemer på det norske markedet.

Derfor bør du velge produkter fra NIBU

  • NIBU har et bredt sortiment av produkter med høy kvalitet.
  • Vi jobber grundig og effektivt. Dette gjør at du som kunde får varene raskt levert.
  • Vi vet at det å yte god service gir fornøyde kunder og et godt rykte. Vi jobber derfor målrettet mot å gi kunden de beste løsningene.
  • NIBU har høy kvalitet på gjennomføring av hele prosessen.
  • Vi har egne selgere på veien som besøker og følger opp forhandlere.
  • Vi har også egen industriavdeling som bistår produsenter i bransjen.
  • NIBU har vært i bransjen i over 40 år, og er en solid bedrift som også vil være her i fremtiden.

Nærbilde av stålvask

 

NIBU leverer kjøkkenvasker, servanter til bad, blandebatterier til kjøkken eller bad, og mange andre løsninger til innredninger av kjøkken og baderom. NIBU har også skapinnredninger til kjøkken, vaskerom, bad og garderobe. Vi har en rekke funksjonelle produkter av høy kvalitet, med brukervennlige løsninger som sørger for optimal plassutnyttelse av skapene dine.

Høye krav til god standard

Vi i NIBU setter krav til høy standard på alle våre varer, og vi har en konsekvent tilnærming til kvalitet. Dette gjelder i valg av materiale, måten vi selger varene våre på og medarbeiderne vi har ansatt. Med lang erfaring i bransjen finner vi de beste løsningene på de forskjellige innredninger.

Få gode råd når du handler i vår nettbutikk

NIBU rådgir privatpersoner som ønsker å kjøpe produkter i nettbutikken. Har du spørsmål rundt bestilling fra vår nettbutikk, kan du alltid kontakte oss på nettbutikk@nibu.no. Vi ønsker å gi våre kunder god informasjon, nyttige råd og høy grad av service, slik at de får en god opplevelse når de handler hos oss.