Ledig stilling

NIBU AS er en av Norges ledende grossister innen kjøkken- og interiørbeslag til handel og industri. NIBU AS ble etablert i 1972. Vi er 24 ansatte, har en omsetning på ca. 70 mill. kr. og er lokalisert på Spikkestad i Røyken kommune. Vi har agenturer på flere kjente merkevarer som bl.a. GRASS hengsler og skuffeskinner, VAUTH-SAGEL skapinnredninger og BLANCO kjøkkenvasker og armaturer. Våre kunder er produsenter og forhandlere av kjøkken, bad, garderobe, møbler og beslagsvarer.

Vi søker etter:

SALGSREPRESENTANT

som skal inngå i vårt salgsteam og betjene byggevare-, VVS- og kjøkkenforhandlere i sentrale østlandsområdet. Vi ønsker oss en initiativrik og målrettet person med erfaring fra salg, fortrinnsvis fra en eller flere av ovennevnte bransjer. Distriktet vil kunne bli tilpasset noe ut fra bosted.

Stillingen medfører utstrakt reisevirksomhet og resultatansvar for eget distrikt.

Vi søker en serviceinnstilt og energisk medarbeider med «stå på» humør og evnen til å omgås mennesker.

Evnen til å arbeide selvstendig etter gitte rammer vil bli vektlagt.

Vi tilbyr:

  • Lønn etter avtale.
  • Gode forsikringsordninger, bl.a. pensjonsordning og gruppeliv.
  • Et aktivt og meget trivelig arbeidsmiljø.
  • Utfordrende arbeidsoppgaver.

Tiltredelse etter nærmere avtale.

Send søknad med cv og referanser til NIBU AS, Industrivn.3, 3430 Spikkestad eller E-post: nibu@nibu.no innen 30. november. For utfyllende opplysninger kontakt daglig leder Geir Viken (91683702) eller salgssjef Geir Arild Runar (90097789) .