Få plass til alt i kjøkkenet

Det skal være plass til alle slags morsomme aktiviteter på kjøkkenet, ikke minst til klargjøring av råvarer til matlaging.

Skylling og kutting av grønnsaker er oppgaver som naturlig hører hjemme ved vasken. En vask med store og romslige kummer gir god plass til vask av store kjøkkenredskaper, gryter og stekebrett. Eksempelvis er NAYA 8 et godt valg for både vask og arbeidsrom.

NAYA 8 er meget godt egnet for daglig bruk av hele familien. Silgranit er et svært slitesterkt materiale med et stort farge-utvalg.

Til de store vaskene er det smart å velge et blandebatteri med uttrekksslange som gjør det enkelt å komme til alle hjørner når vasken skal gjøres ren. LINUS-S er et klassisk valg som passer til alle kjøkken-innredninger og er tilgjengelig i et stort antall farger.

BLANCO CARENA-S er også et godt valg for store kjøkkenvasker. Med god høyde og skjult, uttrekkbar dusjslange får man en optimal arbeidssone rundt vasken.

De store kjøkkenvaskene krever store vaskeskap. Gjør din BLANCO UNIT komplett med et stort vaskeskap så du får rikelig med plass til avfalls-sortering, oppbevaring av rengjøringsmidler og avfallsposer med mer.

Med et FLEXON II avfallssystem kan du sortere i opptil 4 bøtter. Innredningen er beregnet for skuff med skapbredde fra 60 til 90 cm.

Nyttige lenker:

Veil. utsalgsprisliste vask, blandebatteri med mer

Veil. utsalgsprisliste avfallsortering, skapinnredning med mer

BLANCO katalog

Forhandler oversikt