Få et smartere kjøkken med NIBU

Planlegger du å pusse opp kjøkkenet med ønske om nye løsninger? NIBU tilbyr smart kjøkkeninnredning som gir god orden. Se vårt utvalg innen hjørneskap, avfallssortering og interiørbeslag med mer.

Under planleggingsfasen av et nytt kjøkken er det mange ting å ta hensyn til. Å utnytte plassen med smarte kjøkkenløsninger gir deg mer plass og orden. NIBU har en rekke smarte løsninger til ditt kjøkken. Noen av de praktiske løsningene vi har er karuseller for hjørneskap, hjørneskapsuttrekk med en rekke forskjellige utførelser, samt løsninger som gir deg oversikt over kjøkkenredskapene.

Kjøkkenskuff med bestikk

Gode kjøkkenløsninger gjør hverdagen enklere

De populære hjørneskapene er både praktiske og elegante, og gir optimal utnyttelse av plassen på kjøkkenet. Hjørneskap er ideelt til både små, mellomstore og store kjøkken.

Hjørneskapskaruseller gir mulighet for praktisk og lett tilgjengelig oppbevaring av for eksempel kasseroller, gryter og stekepanner. Du kan også oppbevare fat og skåler eller andre gjenstander. Lett tilgjengelige oppbevaring sikrer også god funksjonalitet i hverdagen.

NIBU har en rekke gode løsninger til ditt kjøkken

Vi leverer blant annet:

  • Hjørneskapsuttrekk der hyllene kommer helt ut av skapet
  • Høyskapsuttrekk med hyller som trekkes ut for bedre oversikt
  • Høyskapsuttrekk med hyller på dør og inne i skapet for god utnyttelse av skapene
  • Høyskapsuttrekk for skap med bredde 30–60 cm
  • Benkeskapsuttrekk for skap med bredde 15–40 cm til oppbevaring av for eksempel stekebrett, tørkehåndklær, vaskemiddel.
  • Beslag for montering av hylle for oppbevaring av kjøkkenmaskin. Hyllen trekkes ut og opp til benkeplate når den er i bruk
  • Bestikkinnlegg til skuffer som gir god orden og oversikt
  • Avfallssortering for skap, skuff og benkeplate samt matavfallskvern for montering i vasken
  • El-kontakter – smarte og elegante løsninger for ekstra stikkontakter og USB-stikk. Monteres i benkeplate, på vegg eller i skap

Se hele sortimentet av skapinnredninger her.

Høyskap med smart hyllesystemHøyskap med smart hylleløsning

 

 

 

 

 

 

 

NIBUs beste tips til å få et smart kjøkken

Det lønner seg å ha en planløsning som gir god flyt rundt kjøkkenvasken. Dette forutsetter en funksjonell kjøkkenvask med utstyr for tilberedning av matvarer. Det er også praktisk å ha avfallssortering som passer familiens størrelse og behov.

Det siste og beste tipset er at det lønner seg å ha en innredning som gjør det daglige arbeidet på kjøkkenet så effektivt som mulig.

Se også våre smarte løsninger for avfallssortering på kjøkkenet.

Kjøkkenskap med smart innredning

Kvalitet som varer

NIBU er en av Norges ledende spesialgrossister innen kjøkken-, møbel- og interiørbeslag til handel og industri. Vi selger direkte til kjøkkenbutikker, VVS-leverandører, bygg- og jernvareforretninger. Ønsker du som privatkunde produkter av god kvalitet kan du spørre etter NIBUs produkter hos din forhandler og rørlegger. Våre produkter kan også kjøpes via lokale kjøkkenforhandlere. Ta gjerne en titt i vår nettbutikk for å se hvilke kjøkkenartikler du kan bestille hjem på døren.

Trenger du noen gode råd eller ideer på hvordan du kan få et smartere kjøkken? Kontakt lokal forhandler