Et gyldent statement

Gyldne farger er et populært valg på kjøkkenet, enten i form av håndtak, kjøkkeninnredning eller andre dekorative elementer. BLANCOs nye metalloverflate messing børstet, gir kjøkkenet ditt en ekte wow-faktor og tilfører et eksklusivt uttrykk til vaskesonen. Den nye, gyldne metalloverflaten heller mot de lysere messingnyanser som vi ser mer og mer av i kjøkkeninnredningen.

For å oppnå et komplett helhetsuttrykk, kan du fullføre designet med matchende såpedispenser. Det gir deg en smart og funksjonell måte å holde orden på oppvaskmiddel eller håndsåpe, uten å måtte ha overflødige såpeflasker stående på benkeplaten.

Funksjonalitet er minst like viktig som design, og BLANCO tilbyr begge deler. I tillegg til de matchende og praktiske såpedispenserne kan du finne flere forskjellige blandebatterier som passer perfekt til ditt kjøkkendesign og som dekker ditt funksjonsbehov.

Eksempelvis er BLANCO LIVIA-S et høyt blandebatteri som gir masse rom for aktivt arbeid i og rundt vasken når store kjeler eller potteplanter skal skylles med vann. LIVIA-S har også uttrekksslange som gir deg fleksibilitet i området rundt vasken.

Mange muligheter

Den nye fargen messing børstet kommer i ulike design. For et klassisk utseende er det populære blandebatteriet LINUS er klart valg, både med og uten det praktiske uttrekket. For et eksklusivt og gyllent utseende er LIVIA-S elegant og har iøynefallende detaljer over vasken. Fullfør stilen med å matche oppløft og såpedispenser i samme farge.

 

For et komplett kjøkken, kan du også matche dine skapdører med gyldne knotter og håndtak som matcher og gjør ditt design komplett.

Å skape et rom der man skal trives handler mye om riktig valg av de store elementene, som f.eks. innredning av et kjøkken. Likevel skal man ikke undervurdere hvor mye detaljene har å si for helhetsinntrykket. Knotter og håndtak er detaljer som er med på å løfte helhetsinntrykket, enten det er på kjøkkenet, badet, entreen eller soveværelset.

En elegant match: SUBLINE 700-U i sort farge spiller elegant sammen med det gyldne blandebatteriet LIVIA-S.

Fullfør din BLANCO UNIT med et praktisk avfallssystem, eksempelvis SELECT II 60/3 Orga. Finnes i flere modeller og organiseringsmuligheter.

Vær oppmerksom på at fargeavvik fra web og trykk kan forekomme.

Benytt muligheten til å bli inspirert i årets BLANCO katalog her.

Brosjyre for Knotter og Håndtak finner du her.