Dark Steel – en mørk metalloverflate i rustfritt stål.

Et eksklusivt utseende, stilfullt og varmt med fin, veluraktig tekstur. Kjøkkenvasker i Dark Steel har en allsidig, dyp grå farge som passer inn i en bred palett av farger og materialer.

BLANCO CLARON Dark Steel 500-U

 

Kjøkkenvasker i Dark Steel kommer i 2 forskjellige serier; Zerox med et lineært design og rette vinkler og den litt mer avrundet Claron-serien med 10 mm hjørneradius. Begge varianter leveres i 2 størrelser til henholdsvis 60 cm og 80 cm benkeskap. Velg mellom nedfelling/planliming (IF-versjon)  eller underliming (U-versjon).

Dark Steel kjennetegnes av en unik, spesialdesignet overflate uten bruk av overflatebelegg. Den er strukturert og dobbelt så hard som som vanlig stål og meget motstandsdykig mot riper og merker.

BLANCO CLARON Dark Steel 700-IF

 

Velg selv det visuelle uttrykket

En særegen designeffekt er vaskens kanter i rustfritt stål. Dette gir nedfelling/planlimingsmodellen et karakteristisk utseende som matcher InFino-avløpet med samme finish.

Ønskes det en mindre kontrast kan kummen underlimes.

InFino avløpsventil er tilgjengelig i 4 forskjellige farger i tillegg til rustfritt stål. Ønsker du å matche andre elementer som blandebatteri, oppløft eller såpedispenser finnes disse i fargene; sort matt, messing børstet, dark steel og platinum.

Dark Steel kombinerer estetikk og funksjonalitet på en unik måte og gjør det til det idelle valget for de som søker kjøkkenvask i særklasse.

 

Kontakt lokal forhandler for mer informasjon eller send oss en melding.