BLANCO ETAGON – en kum, to skinner og tre nivåer.

BLANCO ETAGON er så mye mer enn en kjøkkenvask. Det unike konseptet med kum, profilkant og skinner muliggjør parallelt arbeid på 3 nivåer. Dette skaper uante muligheter for å forberede, tilberede, servere, rengjøre og holde i orden. Her er gode tips for bruk av vasken.

BLANCO ETAGON 6 i Silgranit med blandebatteri, såpedispenser og oppløft i sort matt farge.

 

Smart konsept

Når du kjøper en ETAGON vask følger det med 2 stk skinner i rustfritt stål. Disse skinnene plasseres på den integrerte profilkanten i vasken og gjør det mulig å arbeide på flere nivåer samtidig. Flytt matlagingen fra benken til  vasken og utnytt de mulighetene som ligger i redskapen som er tilpasset vasken.

ETAGON leveres i materialene keramisk porselen, rustfritt stål og SILGRANIT PuraDur.  De kommer for skapbredde 60 og 80 cm og kan underlimes, planlimes eller nedfelles, avhengig av materiale.

Med ETAGON er alt mulig – i den store kummen kan flere arbeidstrinn gjøres samtidig og det er plass til store stekebrett og panner. Her er et tips fra tilberedning av grillmat.

Overraskende allsidig

Oppvaskbørste, svamp, klut – alt kan plasseres på ETAGON skinnene i kummen og skjules under en skjærefjel. Skinnene er også perfekte for plassering av kjeler og lokk til tørk. Ta en titt…

En kum – tre nivåer

Samspillet mellom profilkanten i kummen og de praktiske ETAGON skinnene skaper flere arbeidssoner eller nivåer i vasken. Det er dette vi kaller en multifunksjonell kjøkkenvask som gir allsidighet og en mer effektiv hverdag på kjøkkenet. Frigjør benkeplass; gjør dine forberedelser og tilberedninger på ett sted, vasken.

 

ETAGON kjøkkenvasker for 80 cm benkeskap – link til produktkort:

ETAGON 700-U i SILGRANIT for underliming

ETAGON 8 i SILGRANIT for nedfelling

ETAGON 700-IF/A i rustfritt stål for nedfelling og planliming

ETAGON 700-IF i rustfritt stål for nedfelling og planliming

ETAGON 700-U i rustfritt stål for underliming

Se varianter for 60 cm skap

Våre produkter selges via lokale forhandlere – se forhandleroversikt eller spør oss om nærmeste forhandler.