BLANCO ETAGON – en kum, to skinner og tre nivåer.

BLANCO ETAGON er så mye mer enn en kjøkkenvask. Det unike konseptet med kum, profilkant og skinner muliggjør parallelt arbeid på 3 nivåer. Dette skaper uante muligheter for å forberede, tilberede, servere, rengjøre og holde i orden. Her er gode tips for bruk av ekstra stor kum.

BLANCO ETAGON 8 i Silgranit PuraDur. Funksjonsvask med ekstra romlige kum.

Smart konsept

Når du kjøper en ETAGON vask følger det med 2 stk skinner i rustfritt stål. Disse skinnene plasseres på den integrerte profilkanten i vasken og gjør det mulig å arbeide på flere nivåer samtidig.

ETAGON leveres i alle materialer som keramisk porselen, rustfritt stål og SILGRANIT PuraDur.  De to sistnevnte kommer nå også for 80 cm benkeskap og her er alt mulig. I den store kummen kan flere arbeidstrinn gjøres samtidig og det er plass til store stekebrett og panner. Her er et tips fra tilberedning av grillmat.

Overraskende allsidig

Oppvaskbørste, svamp, klut – alt kan plasseres på ETAGON skinnene i kummen og skjules under en skjærefjel. Skinnene er også perfekte for plassering av kjeler og lokk til tørk. Ta en titt…

En kum – tre nivåer

Samspillet mellom profilkanten i kummen og de praktiske ETAGON skinnene skaper flere arbeidssoner eller nivåer i vasken. Det er dette vi kaller en multifunksjonell kjøkkenvask som gir allsidighet og en mer effektiv hverdag på kjøkkenet. Frigjør benkeplass; gjør dine forberedelser og tilberedninger på ett sted, vasken.

 

Nyheter! ETAGON kjøkkenvasker for 80 cm benkeskap – link til produktkort:

ETAGON 700-U i SILGRANIT for underliming

ETAGON 8 i SILGRANIT for nedfelling

ETAGON 700-IF/A i rustfritt stål for nedfelling og planliming

ETAGON 700-IF i rustfritt stål for nedfelling og planliming

ETAGON 700-U i rustfritt stål for underliming

Våre produkter selges via lokale forhandlere – se forhandleroversikt eller spør oss om nærmeste forhandler.