Kjøkkenvasker med betong-look

Betong som materiale er en populær trend og sees overalt i den nordiske kjøkkeninnredning. Nå får du kjøkkenvasker med samme farge og overflatestruktur som betong i materialet Silgranit PuraDur.

Silgranit PuraDur farge betong
Kjøkkenvask BLANCO ADON XL 6S i farge betong.

 

SILGRANIT PuraDur med ny farge

Fargen betong er et supplement til de 10 standardfargene som finnes i SILGRANIT sortimentet. Dette er en spesialutgave og leveres på utvalgte modeller. Fargen er inspirert av moderne arkitektur og skapt for å fungere perfekt til betongmaterialet samt naturlige toner i stue- og kjøkkenmiljøer.

Hver vask er unik

Betongfargen har en lys grå tone med tydelige strukturer som gir vaskene en betong-look. Hver vask er unik og har sin helt egen struktur og mønster.

BLANCO PLEON 5 og BLANCO METRA XL 6 S i SILGRANIT PuraDur farge betong.

 

Fasinerede materiale

SILGRANIT består av 80% knust kvartstein og 20% bindemidler/mineraler/fargepigmenter og er et meget robust og rengjøringsvennlig materiale. Materialet er gjennomfarget, tåler høy temperatur og er ripefast.

Kjøkkenvasker i betongfarge gir et godt supplement til ethvert kjøkkendesign, enten som et iøynefallende element, spennende kontrast eller en naturlig fortsettelse av en arkitekturinspirert stil. Match gjerne kjøkkenvasken med et blandebatteri i f.eks. rustfritt stål eller SILGRANIT farge antrasitt.