Høyere effektivitet på kjøkkenet med BLANCOs smarte blandebatterier

Høyere effektivitet på kjøkkenet med BLANCOs smarte blandebatterier

Blandebatteriet spiller en av kjøkkenets hovedroller, og brukes i gjennomsnitt 75 ganger hver eneste dag. Ved å velge rett blandebatteri til ditt bruk tar du kjøkkenet til et nytt nivå – både på det praktiske og det estetiske plan. I dag finnes det mange intelligente løsninger som gjør matlagingen og prosessene som skjer på kjøkkenet både enklere og mer effektive. Smarte blandebatterier fra BLANCO er et eksempel på dette.

Produktsjef i Nibu, Anders Bastrup, mener smarte blandebatterier er et naturlig ledd i den teknologiske utviklingen på kjøkkenet. Han er sikker på at vi vil se stadig flere løsninger som gjør kjøkkenet mer intelligent i årene som kommer.

Smarte blandebatterier gjør hverdagen litt enklere

Nibu har lenge representert den tyske leverandøren BLANCO på det norske markedet. Blant annet har vi nærmere 30 ulike BLANCO blandebatterier i porteføljen vår. BLANCO står fremfor alt for kvalitet på kjøkkenet. For kunder som ønsker å oppgradere sitt standard kjøkken med smarte løsninger, mener vi det i mange tilfeller vil være produkter fra BLANCO som gjelder.

Skal du planlegge nytt kjøkken? Les om hvorfor planleggingen alltid burde begynne i våtsonen her.

Blanco Solenta-S senso smart blandebatteri med sensor for start og stopp.
Blanco Solenta-S Senso smart blandebatteri med sensor for start og stopp.

 

Med SOLENTA-S Senso jobber du mer effektivt på kjøkkenet

SOLENTA-S Senso er blandebatteriet for den som liker høy aktivitet på kjøkkenet. Dette berøringsfrie blandebatteriet med sensor lar deg starte og stoppe vannet uten bruk av hendel. Sensoren aktiveres ved bevegelse i et område innenfor 6 cm fra stangen. Dette er praktisk når du har hendene fulle av grønnsaker som skal skylles eller en kjele som skal fylles opp. Samtidig vil ikke kranen starte bare du passerer kjøkkenvasken eller veiver litt med hendene.

Sensoren kan aktiveres og deaktiveres etter eget ønske, og blandebatteriet har også tradisjonell hendel på siden. Uansett om du benytter sensor eller hendel, har blandebatteriet en sperre som gjør at vannstrålen automatisk stopper etter 90 sekunder. Dermed vil ikke kummen utilsiktet fylle seg opp og du unngår unødvendig bruk av vann. Dette er naturligvis både økonomisk og miljøvennlig.

SOLENTA-S Senso har fleksibel tut med dusj- og strålefunksjon som gjør det enkelt å rengjøre kummen eller fylle større vaser. SOLENTA er dessuten et hygienisk valg på kjøkkenet, da du slipper å berøre kranen med matsøl, skitt eller bakterier på hendene.

Uansett om du har et nytt eller eldre kjøkken, kan du oppgradere ditt blandebatteri til et av BLANCOs smarte produkter. Produktene kan bestilles fra din lokale Nibu-forhandler, og må monteres av en rørlegger. Fordi de har en elektrisk funksjon kreves det tilkobling i en vanlig 230 volts stikkontakt.

Finn din lokale forhandler her.

Våre tips når du skal velge kran og blandebatteri til kjøkkenet

Mulighetene når det kommer til vask og blandebatteri til kjøkkenet blir stadig flere. Dermed blir det også viktigere å gjøre en god behovsanalyse før man begynner oppgraderingen. Med produkter og artikler tilpasset ditt bruk av kjøkkenet, gjør du daglige prosesser enklere og mer effektive. Samtidig vil trivselen i kjøkkenet øke betraktelig.

Vi har følgende råd til deg som skal velge, eller hjelpe dine kunder med å velge, kran og blandebatteri:

  1. Tenk over hvordan det er ønskelig å bruke kjøkkenvasken – hvilke funksjoner og egenskaper vil kunne forenkle hverdagen?
  2. Plass på kjøkken og størrelse på kum – er kummen stor vil man antageligvis ha en kran med uttrekksslange, og har man liten plass over vasken er det ikke våre høyeste kraner det ideelle valget
  3. Stil og design – kraner og blandebatterier kommer i mange farger og design, så velg noe som står i stil med resten av interiøret

Har du spørsmål om smarte løsninger til kjøkkenet eller noen av produktene vi fører? Kontakt oss her, så hører du fra oss.