GROHE Blue Home – rent, kaldt vann med eller uten kullsyre.

Tenk deg en kran som i tillegg til vanlig vann også gir deg renset, avkjølt vann og tilsatt kullsyre etter eget ønske. GROHE Blue Home heter løsningen og du får den i 3 forskjellige design.

GROHE Blue Home gir deg kaldt, rent vann med eller uten kullsyre direkte fra kjøkkenkranen.

Løsningen består av en kjøkkenkran med uttrekk som har to adskilte, interne vannveier. Her kan du velge mellom vanlig ufiltrert, kaldt og varmt vann eller GROHE Blue filtrert vann.

Hendelen på venstre side av kranen har en fargeindikator som aktiveres når du trykker på den. Velg om du vil ha stille vann (blå), litt kullsyre (turkis) eller mye kullsyre (grønn).

Hendel på høyre side fungerer som en ordinær kjøkkenkran med kaldt og varmt vann.

Kjøkkenkranen, også kalt blandebatteriet har uttrekk som gir større rekkevidde i vasken og som forenkler skylling av store gjenstander og rengjøring av vasken din.

Filtrering som sikrer den beste vannkvalitet

GROHE Blue systemet er utviklet i samarbeid med BWT – Europas ledende aktør innen vannfiltrering. Dette sikrer deg forfriskende vann av ypperste kvalitet.

GROHE Blue filteret bruker en 5-trinns filtreringsprosess for å fjerne de minste partiklene fra vannet, men de fjerner ikke de viktige og sunne mineralene.

Les mer om filtreringsprosessen her.

GROHE Blue Home selges i pakkeløsninger som inkluderer kran + kjøler + filter + CO2 flaske.

Les mer om produktet og få informasjon om utsalgspriser her.

Kontakt oss for nærmeste forhandler som tilbyr GROHE Blue Home.